4 fele meretben vannak a pizzatesztak.7",9",12" es 16"-es pizzak vannak 22 fele feltettel,franchise rendszerben.A tesztat reggel ki kell venni feher lapos ladakba kulonbozo meretekben,napi rendelestol fuggoen.Ha kiolvadt,utana vizpermettel kell kezelni,majd orak mulva atrakni egy masik hutobe.A tesztat kulonbozo meretu racsra kell kezzel formazva kukoricadaran marvanylapon formazni majd pamezanos paradicsomszosszal megkenni,vegul mozzarellasajttal megszorni.Ez a Basic,vagyis alappizza.Erre jonnek a feltetek.Ebbe most nem melyednek bele:
Aztan a kesz nyers feltetes pizzat berakjuk a ketoldalt nyitott,vegtelenitett sutobe ahol 260 C-on 4.15 perc alatt sul keszre.Ezutam a mar elore odakeszitett dobozaba kerul ahol kulonbozo meretu szeletekre vagjuk,meretetol fuggoen,majd rendelestolo fuggoen kezbesitjuk,felretesszuk ill kiszallitjuk.