HTML

Balu Abroad

Szívesen megosztom barátaimmal a külföldi kalandjaimat:)

Friss topikok

  • drmctyuk: hat igen, kene.. (2012.09.06. 16:53) Alhama de Murcia
  • drmctyuk: good luck! (2012.07.10. 08:50) 5.év
  • pumpk_in: Boldog Nevnapot Balu!:) (2011.02.03. 21:31) Business plan
  • pumpk_in: zsirf.. telleg regota mondod mar ezt, ugyhogy kivancsi leszek milyen lesz. majd johet a beszamolo! (2010.09.21. 16:26) Egyiptom
  • pumpk_in: kemeny. gratula! (2010.07.23. 09:48) Driving licence

Linkblog

Calendar

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Third day in Apache...

2007.12.10. 23:03 :: TIMAKBALU

Elegge elfaradtam a sok henyeles utan,mert ma 9 orat dolgoztam ebvedszunettel es ko kemeny marketinggel.Delre mentem,megvartam Dimitrit es egyutt mentunk be.Atoltoztem es megjott Tim a marvanylappal amin kezzel nyujtjuk a pizzat.Beoltoztem a fekete cuccba amit kaptam,majd vettunk ki a fagyasztobol tesztat olvadni a promociohoz,kulonbozo meretekben.Elpakoltuk a szarazarut,mindent elmeseltek,hogy mi micsoda,konzervnyitot szerelte fel Tim,kozben meg jott a villanyszerelo,a Cola-automatas es a Wc-s.2 utan 20 perc szunet,addig kiugrottam a bankba feladni a lakber felet,a masikat mar nekem kell a heten.A postara is atmentem majd vissza.Sharonek egy orara eltuntek Tim mar ideges volt.Sharon vett ilyen karacsonyi diszt az ablakba,meg a plakatokat es menuket kiraktak.

Ebed utan mar 3an voltunk es pizzat kellett elesben egyedul.Eloszor a 16 inches pizzat csinaltuk es a masodik pizzam mar jo is lett,az elsonek vekony lett a kozepe,de aztan a harmadiknal mar szoltak Tim es a trener hogy en tanitsam a tobbieket is.Nem voltak benak,csak nekem ugye egy mozdulat mig raerzek a tesztara.Mindenkinek kivulrol kellett fujnia a Buffalo pizzat.Aztan sutes es dobozolas.Beraktuk egy specialis fekete taskaba a felvagott pizzat es irany a marketing.Fekete baseball sapiban,piros pufi mellenyben taskaval es szorolappal a kezedben promotalni a pizzat a jarokeloknek.Utcan leszolitani mindenkit,hogy nem eszik-e es reklamozni az uzletet.Annyit rohogtunk,foleg,hogy a vegen mar ettermekbe mentunk a pizzaval:)Volt sikere es mi is ettunk igy este 9kor.A kaja gondot fog okozni,mert ugye pizzat nem fogok enni es salatat sem minden nap,azert mert most fogyozom.

Holnap szerencsere szabad vagyok de nagyon jol erzem magam es ugy latom az en angol tudasom hagy kivannivalot a tobbihez kepest.Ma hazakisertem Annat a lengyel (mi mas-a szerk) lanyt es korbeudvaroltuk egymast.Kis fiatal vidam mosolygos ugy nez ki mint Natalie Portman:)Tetszik:)A hazafele vezeto utat vegigbeszeltuk.O is lakasra gyujt(mint mindenki mas kivetel en-a szerk).Bika a horoszkopja tehat nem lesz gond.Kozosen megfejtettuk,hogy a Tim milyen baratsagos mindenkivel.En vele osztottam a pizzat maga melle osztott be es o csalogatta az embereket.

Holnap sokan vagyunk szabadok es lesz egy kis idom mindenre es ugy erzem neki kell esnem az angolnak eleg kemenyen mert majdnem en latszom bunkonak es ha valaki fantaziat lat bennem es baratkozni akar (Tim a manager-a szerk) akkor nekem kell lepnem es tanulnom mert szepen odebball majd es nem veszodik velem.Ez egy olyan specialis helyzet most,hogy egy haverkodas visz ra hogy jol beszeljek,mert nem eleg ha magam adom.Valamiert ezt most fontosnak tartom.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása