HTML

Balu Abroad

Szívesen megosztom barátaimmal a külföldi kalandjaimat:)

Friss topikok

  • drmctyuk: hat igen, kene.. (2012.09.06. 16:53) Alhama de Murcia
  • drmctyuk: good luck! (2012.07.10. 08:50) 5.év
  • pumpk_in: Boldog Nevnapot Balu!:) (2011.02.03. 21:31) Business plan
  • pumpk_in: zsirf.. telleg regota mondod mar ezt, ugyhogy kivancsi leszek milyen lesz. majd johet a beszamolo! (2010.09.21. 16:26) Egyiptom
  • pumpk_in: kemeny. gratula! (2010.07.23. 09:48) Driving licence

Linkblog

Calendar

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

I was discovered by myself...

2007.03.31. 15:10 :: TIMAKBALU

Reggel 6.20kor indultunk Enniscorthybol Dublinba busszal.Az ut ugy 2 es fel orat tartott amit vegigaludtunk.A varosba erve kicsit csalodott voltam.Kodos volt az ido,de szeintem szmogos is,aztan sok volt a szemet az utcan es mindenfele nacio kepviseltette magat.Olyan volt mint egy hatalmas labirintus,amiben teljesen elveszettnek erezhette magat az ember.Rengeteg keresztezodes,kis utcakkal es rengeteg uzlettel.Az arakat nem talaltam olcsobbank mint Enniscorthyban.Rengeteg ember volt az utcan es szinte szo szerint nem lehetett kozlkedni,mert mindenki rohant valahova mint az orult.Nezelodtunk,setalgattunk mig meg nem eheztunk es szokas szerint beultunk a Mekibe egy jo kis hamburgerre.Ahogy mar megerkeztunk,teljesen elvette a kedvem az itteni elet.Megfogalmazodott a tipikus,''na menjunk innet de minel elobb erzes''.Igy az eletrajzot sem dobaltam sehova,mert hiaba fovaros,nekem egyaltalan nem tetszett.Voltak valoban szep regi epuletek,de a varos nem errol szolt,hanem gyujtsunk egybe minden naciot es dolgozzanak egyutt.Az egesz varosnak nem volt hangulata es eldontottem maradok videken.Itt valoban kevesebb a lehetoseg videken de amikor jossz haza a kozertbol es felersz a hazavezeto uton a domra 3 hegy figyel teged es gyonyoru hab felhok vannak,ossze sem lehet hasonlitani a belvarossal.En voltam a dublini tengerparton is kozvetlen velunk szemben hatalmas gyarepuletekkel,meg hatalmas kemenyekkel.
Este 6os busszal jottunk vissza es nem lehetett ablakot nyitni 2 es fel oran keresztul.Az ablakon folyt az ''izzadsag'',az ablakok bereteszelve es semmi levego,raadasul egy kover ember paszirozott leghatul az ulesen.
Aki varosnezesre indul ide es megszokta a szep kornyezetet es tajkepet,annak semmikepp nem ajanlom mert hatalmasat fog csalodni akarcsak en.Vasarlas szempontjabol lehet,hogy tokeletes,de varosnezes szempontjabol egy nulla.En is csak a szepet fotoztam,ami ugy megbuvott a varosban.
Jelenleg ismet 4 lehetosegem van a palyazasra,jelenleg ezeket intezem,de hangsulyozom maradok videken,mert itt szeretnek maradni,ennyi.New Rossra mar ''raizgultam''es utana kovetkezik Carlow,valamint egy magyar csajjal felvettem a kapcsolatot itt helyben,aztan el meg a Limericki ajanlat,valamint a Szilard megkerdezi a fonoket aki esetleg tud segiteni,mert a kezeben vannak a dolgok.Uzenem mindenkinek,ne aggodjatok erzem az ugy veget,hamarosan,mar egesz kozel erzem.Es minden rendben lesz,mert erdekel es szeretnem,hogy igy legyen.Nektek ''kivulalloknak'' akik nem lattok itt bele a dolgokba,egesz mas minden mint otthon.























































Tudjatok,lampamanias vagyok,imadom oket...





















































Angyalok kozt...






























A parkban...































A diadalivnel..

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása